Hem
Bloggen

Läsvärda artiklar

Lyckad Implementering av Ett Nytt WFM-system: En Steg-för-Steg Guide

Läs vår steg-för-steg guide för att implementera ett effektivt Workforce Management (WFM) system. Från att välja rätt leverantör till smidig integration och långsiktig support, vi delar nyckelfaktorer för framgångsrik implementering.

Maximera Effektiviteten i Din Verksamhet med Ett Integrerat Personal- och Schemasystem

I den moderna affärsvärlden är förmågan att automatisera och effektivisera manuella processer en ovärderlig tillgång för varje företag. Genom att välja ett avancerat personal- och schemasystem som TooEasy, kan du frigöra värdefull tid och resurser, som istället kan fokuseras på strategisk utveckling och tillväxt.

TooEasy: Mer än Bara Schemaläggning - En Helhetslösning för Företaget

Att navigera framgångsrikt i dagens dynamiska arbetsmiljö kräver mer än bara grundläggande verktyg för schemaläggning och personalhantering. Moderna och kompletta Workforce Management (WFM) system erbjuder omfattande lösningar som integrerar djupt med företagets verksamhetsstrategier.

Din Trygghet i Personal- och Schemasystem - TooEasy Support

I en värld där teknikens framsteg ökar i rasande fart, är det inte bara viktigt att ha tillgång till de bästa verktygen för personal- och schemasystem – det är lika kritiskt att ha en pålitlig partner vid din sida.

TooEasy: Er Garanti för Stabilitet i Workforce Management

Hos TooEasy förstår vi vikten av effektiv och stabil Workforce Management. Genom åren har vi utvecklat djupa kunskaper och insikter som gör oss till en ledande leverantör inom all personal- och schemahantering.

5 viktiga faktorer i ett komplett personal- och schemasystem

När det är dags att välja ert nya system för all schemaläggning och personalhantering så finns det 5 huvudsakliga faktorer att titta noggrant på, vi berättar om dessa i detta inlägg.

Ett komplett personalsystem för alla anställda

Den kanske största möjligheten som finns med ett personalsystem är det faktum att de allra flesta anställda i bolaget använder sig av det. Detta faktum kan användas på ett mycket positivt sätt genom att använda personalsystemet till att förmedla information till samtliga anställda, hämta information från organisationen, visa nyckeltal eller bara påminna om en rolig AW på fredag.

Hur man hanterar en utspridd personalstyrka

Att hantera en personalstyrka utspridd över flera arbetsplatser eller över flera länder är en stor uppgift. Om man tänker på allt från att få schemaläggning och bemanning att fungera, till att säkerställa att personalkostnaderna håller sig inom budgeten och att prognoserna stämmer, blir det till slut en lång lista över saker som måste fungera i harmoni.

Hur du väljer rätt personal- och schemasystem 2024

Ett effektivt personal- och schemasystem kan revolutionera din arbetsplats, men med alla valmöjligheter på marknaden kan det vara utmanande att välja rätt. Denna artikel hjälper dig att navigera genom dessa alternativ för att hitta den lösning som passar era behov allra bäst.

TooEasy blir en del av Visma-familjen

Vi på TooEasy är väldigt glada över att meddela att vi kommer att bli en del av Visma-familjen! Visma, en framstående leverantör av molnbaserad mjukvara, fortsätter att växa genom att förvärva oss, TooEasy AB, en ledande aktör inom workforce management (WFM) i Sverige.

Vi söker en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp!

TooEasy’s fina kundfamilj fortsätter att växa och vi behöver nu rekrytera en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp. Det är här magin sker, all kontakt med våra fantastiska kunder, ifrån första säljsamtal till användarsupport och så mycket mer. Vi letar nu efter dig som delar intresset av att överträffa kundens förväntningar!

Varför ni ska välja TooEasy för ert kompletta personal- och schemasystem

I detta inlägg berättar vi varför TooEasy är en god och enkel samarbetspartner och leverantör av ert nya personal- och schemasystem.

Hur du väljer rätt personalsystem - 6 viktiga punkter

Att automatisera manuella rutiner sparar inte bara tid, det sparar givetvis stora mängder av onödiga kostnader. I detta inlägg följer 6 viktiga punkter att överväga inför ditt val av personalsystem.

5 stora fördelar med ett komplett personalsystem

I takt med att företaget växer så blir det avgörande för ansvarig personal att ha tillgång till ett kraftfullt verktyg. I detta inlägg följer 5 av de främsta fördelarna med ett komplett personalsystem.

Implementera Workforce Management med företagets existerande affärssystem (ERP-, HR- och lönesystem)

Hur ett personalsystem gynnar verksamheten

När du ska välja ett nytt personalsystem så vet du som företagare att automatisering av manuella rutiner stärker verksamheten.

De tio främsta fördelarna med ett komplett schemasystem

Fördelarna med att implementera ett kraftfullt schemasystem i er verksamhet har många fördelar. Vi listar topp 10.

Automatisk lönerapportering med ett kraftfullt schemasystem

Genom schemasystemet registreras varje avvikelse mot planerad tid automatiskt och direkt i schemat. Tider godkänns direkt och löneklienten skapar upp alla filer som läses in i lönesystemet, så att allt underlag finns där i alla lägen.

Schemalägg personal med ett schemaläggningssystem som sparar tid och pengar

Schemalägg personal med ett schemaläggningssystem som sparar er tid och pengar vid schemaläggningen

Vi söker en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp!

Då TooEasy’s fina kundfamilj växer behöver vi nu rekrytera en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp. Det är här magin sker, all kontakt med våra fantastiska kunder ifrån första säljsamtal till eftervård och klassisk kundsupport.

Hur du väljer rätt schemaläggningssystem för er

Ett informativt inlägg som berättar hur man väljer ett system för schemaläggning och vad som är viktigt att tänka på när man implementerar ett nytt schemaläggningssystem

Workforce Management

Spendera tid till att driva er verksamhet framåt, mer effektivt med TooEasy Workforce Management.

Användarträff på Liseberg 2021

Användarträff Liseberg den 23 september 2021 där TooEasy presenterar sin nya 5.4 version.

Hur du gör ett bra schema och vilka verktyg du kan använda

De flesta utmaningar inom schemaläggning kan enkelt kan lösas med ett kraftfullt schemaläggningssystem.

Hur personalsystem förenklar arbetslivet för dig

Den digitala transformationen av våra arbetsplatser har med rasande fart satt igång – och det gäller nu att hänga med.

Utforska och lär känna vårt fantastiska system

Om tjänsten
Eller kom igång