Sök på sidan

Snabbnavigera på sidan genom vår smarta sökfunktion.

Hem

För maximal funktionalitet

Webappen

Fullständig tillgång: Det är alltid du som bestämmer

TooEasy är skapt för att underlätta din vardag. Därmed är det du och dina behov som kommer först.

En flexibel och justerbar parametersättning tillåter dig att ställa in systemet så att det är anpassat efter den nivå på kontroller och uppföljningar som passar just ditt företag.

Kom igång
Personer som sitter i en trappa med datorn i knät

Hjärta

Det är webbapplikationen som är själva hjärtat i lösningen. Det är här som de riktiga schema-proffsen utför sin magi. En riktigt utförd planering kan spara in mängder med tid och pengar.

Skelett

För att det ska gå enkelt och smidigt att utföra alla tänkbara händelser i schemat krävs att register är uppdaterade och riktiga, att parametrar är satta samt att integrationer sitter där de ska. Görs via webbappen.

Kropp

Gemensamt ger bra förberedelser och väl utfört underlag fantastiska möjligheter för en problemfri vardag. Enkelhet i all hantering och trygghet i alla resultat av de dagliga schemahändelserna.

mobilappen

Fullständig frihet: Du bestämmer när, var och hur.

Mobilappen ger dig möjlighet att bestämma. När det passar att läsa eller fixa någonting i schemat.

Var du gör detta eller på vilket sätt. Allt för att det ska vara en så naturlig del av ditt övriga liv som möjligt.

Kom igång
Mobil som visar TooEasy appen

Anställdas bästa vän

Det är webbapplikationen som är själva hjärtat i lösningen. Det är här som de riktiga schema-proffsen utför sin magi. En riktigt utförd planering kan spara in mängder med tid och pengar.

Chefens bästa vän

All dialog, förfrågningar, ansökningar m.m. som sker via mobilappen resulterar ofta som händelser i schemat. Inget dubbelarbete. Att all historik sedan finns kvar är bara en bonus. Det kallar vi att vara tidsmart.

För framtiden

Utveckling av funktioner i mobilappen har gått fort senaste åren. Och vi ser ingen tendens på avstanning eller långsammare tempo. Snarare tvärt om, framtida utvecklingsområden är koncentrerade kring mobilappen.

kom & gå

Kom&Gå - favoriten: Rapportering anställda uppskattar

En funktion som innebär att tid rapporteras 100% rätt.

Inga onödiga diskussioner, alla avvikelser kan godkännas eller justeras med en gång.

Helt transparent mellan anställd och företag.

Kom igång
Personer som sitter i en trappa med datorn i knät

Stämpelklocka

Förr i tiden fanns det stämpelklockor. Nu anger man start, eller slut av arbetsdag via mobilapp, läsplatta eller annan terminal. Eventuella avvikelser mot planerade tider skapar upp rätt timkod automatiskt i schemavyn.

Säkerhet

Genom att anställda anger start, och slut av arbetspass vet man när som helst vem som är på plats och vem som inte är det. Om behov finns kan man även registrera alla tillfällen man inte är på ett visst ställe.

Information

Bästa sättet att nå ut med information till anställda. Genom meddelanden som visas för anställd vid in- eller utloggning.  Även saldon såsom komp eller flex är smart att visa här.

Boka gärna en demo med oss så visar vi hur allt fungerar

Boka demo
Mer om tjänsten