Sök på sidan

Snabbnavigera på sidan genom vår smarta sökfunktion.

Hem
Tjänsten

Schemat är hjärtat

Pulserande och levande schema

Det är människor vi jobbar med. Där händer det saker! Förutsättningar förändras, pandemier, vinterkräksjuka, bussen kommer inte i tid, barnen blir sjuka m.m. Det händer saker hela tiden och alla ändringar ska in i schemat. Då är det en fördel med ett riktigt enkelt system för hantering av allt detta.

Lönerapportering

Då alla händelser justeras och åtgärdas i realtid är det oftast bara att godkänna löneperiod. TooEasy skapar automatiskt fil till lönesystem för utbetalning av lön. Helt problemfritt.

Läs mer
Pil höger

Daglig hantering

Verkligheten står alltid och lurar runt hörnet. Det händer saker som måste justeras eller registreras i schemat. Sjukdom, VAB, sen ankomst, övertid, komp m.m. Alla händelser måste fångas upp på sätt så att lönen ska bli rätt.

Läs mer
Pil höger

Detaljplanering

Oavsett hur bra grundplanering man har så behöver närmsta tiden detaljplaneras. Frånvaro ska ersättas, extraordinära händelser ska tas om hand osv. Allt för att anställda ska få så bra framförhållning som möjligt.

Läs mer
Pil höger

Nilsson Group: Vår första kund.

Det var med Nilson Group som allt startade redan 2007. En förfrågan om utveckling som ledde till det som idag är TooEasy. Tack för allt!

Läs mer om företaget

För att lära och förbättra krävs en bra uppföljning

Uppföljning
Eller kom igång