Sök på sidan

Snabbnavigera på sidan genom vår smarta sökfunktion.

Hem
Tjänsten
Schema

Automatisk lönerapportering

Kvitto på att allt är rätt

Alla företag har hög fokus samt rutiner för att lönerna ska bli rätt. Då allt underlag för löneutbetalning nu kommer från TooEasy hamnar fokus på att alla avvikelser och andra schemaändringar registreras på rätt sätt. Innebär att fokus blir att göra rätt från början. Ett enklare liv för alla!

De flesta lönesystem

Då TooEasy har funnits på den nordiska marknaden sedan 2008 har vi betat av de flesta lönesystemen som finns. Det dyker alltid upp nya men vi kan med gott samvete säga att vi klarar av att integrera TooEasy med alla befintliga system på marknaden.

Egen löneklient

För att garantera en smidig och fungerande lönekoppling har TooEasy en egen löneklient. Denna har till uppgift att förse lönesystemet med allt underlag för löneperioden. Planerad tid, verklig tid och avvikelser.

Enkel rutin

Vi har gjort en relativt komplicerad process så enkel som möjligt. Varje avvikelse mot planerad tid registreras automatiskt och direkt i schemat, tider godkänns direkt, löneklienten skapar upp fil som läses in i lönesystem så att allt underlag finns där. Klart!

Då alla händelser justeras och åtgärdas i realtid är det oftast bara att godkänna löneperiod. TooEasy skapar automatiskt fil till lönesystem för utbetalning av lön. Helt problemfritt.
No items found.