Sök på sidan

Snabbnavigera på sidan genom vår smarta sökfunktion.

Hem
Tjänsten
Schema

Ingen dag är den andra lik

Smarta rutiner

Ska det bli rätt i slutänden så måste det vara enkelt att få in alla avvikelser i schemaunderlaget. Vi har lyssnat på våra kunder samt studerat hur de gör olika saker och sedan utvecklat de smartaste och smidigaste funktionerna för detta.

Alltid händer något

Man kan planera hur mycket och hur bra som helst. Det kommer garanterat alltid att bli ändringar. Sjukdom, bussar som inte håller tiden, VAB, tokmycket att göra etc. Skönt då att allt är så enkelt att registrera i schemat.

Långtidsavvikelser

En avvikelse kan vara 10 minuter eller 10 månader. Vi hanterar alla avvikelser på samma sätt, du anger längden på avvikelsen. Det kan dessutom vara heltid eller deltidsfrånvaro. Allt hanteras via några knapptryck.

Löneunderlag

Att ha marknadens enklaste hantering av alla avvikelser som inträffar hela tiden är vår garanti att lönen blir rätt. Är det krångligt och svårt blir det inte gjort och då blir det fel i slutänden. Så enkelhet leder till rätt i lön m.m.

Verkligheten står alltid och lurar runt hörnet. Det händer saker som måste justeras eller registreras i schemat. Sjukdom, VAB, sen ankomst, övertid, komp m.m. Alla händelser måste fångas upp på sätt så att lönen ska bli rätt.
No items found.