Hem
Bloggen
Vi söker en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp!
Besök oss gärna på Linkedin och få uppdateringar om framtida inlägg.

Vi söker en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp!

Allt startar med våra kunder, och då TooEasy’s fina kundfamilj fortsätter att växa behöver vi nu rekrytera en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp. - Det är här magin sker, all kontakt med våra fantastiska kunder ifrån första säljsamtal till systemsupport och så mycket mer. Vi letar nu efter dig som delar intresset av att överträffa kundens förväntningar.

Tjänsten är en av våra viktigaste roller då det är du som blir ansiktet utåt för våra kunder. Du har dagligen kontakt med vår kundfamilj via Mail/telefon och chatt och vi är måna om att ge våra kunder bästa tänkbara support! Dina främsta uppgifter kommer att vara kundrelaterade uppgifter i stegen efter försäljning, såsom uppstart av nya kunder, hålla utbildningar och kundsupport. Bra erfarenhet för denna tjänst är att ha något år som butikschef inom detaljhandeln, kundsupport eller någon central tjänst med fokus på HR, lön eller schemaplanering. Gärna då i TooEasy! Har du dessutom erfarenhet av handelsavtalet blir det plus i kanten men inget krav.

Personliga egenskaper som positiv, social och att brinna för att hjälpa våra kunder är viktigt, men även att ha en administrativ ådra och gilla att ha ordning och reda är att föredra. Vi har många bollar i luften samtidigt och många externa kontakter. Du behöver behärska svenska språket klockrent i både tal och skrift.

Saknar du någon kompetens vi eftersöker så tveka inte att söka ändå - vi värdesätter personlig erfarenhet högt hos oss.

Vi på TooEasy är måna om våra medarbetare och därför så erbjuder vi bland annat;

  • Hybridarbete
  • Förmånligt friskvårdsavtal
  • Tjänstepension
  • Sjukförsäkring
  • Konferensresor som hålls på intressanta orter😊

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta Christofer på Christofer@tooeasy.se för intresseanmälan med en kort presentation av dig själv.

Utforska och lär känna vårt fantastiska system

Är vi en match? - Testa på 90 sek
Eller boka en demo direkt