Hem
Bloggen
TooEasy blir en del av Visma-familjen
Besök oss gärna på Linkedin och få uppdateringar om framtida inlägg.

TooEasy blir en del av Visma-familjen

Vi på TooEasy är väldigt glada över att meddela att vi kommer att bli en del av Visma-familjen. Visma, en framstående leverantör av molnbaserad mjukvara, fortsätter att växa genom att förvärva oss, TooEasy AB, en ledande aktör inom workforce management (WFM) i Sverige.

"Efter en relativt lång och stundtals mödosam process har vi landat i en mycket bra lösning tillsammans med Visma. Vi är väldigt stolta och glada över att bli en del av Visma-familjen. Vi ser ett antal fördelar där vi gemensamt kommer stärka våra erbjudanden samt borga för att TooEasy fortsatt kommer behålla sin position som ledande WFM lösning vad gäller Teknik, Design, Funktion och Säkerhet."

– Christofer Friedlitz, TooEasy.

TooEasy’s omfattande lösning

TooEasy inleddes som en service för ett specifikt kundcase 2006 och blev ett eget bolag 2013. Vi är stolta över att ha flera av Sveriges mest kända företag inom retail bland våra kunder. Vårt WFM-system är en omfattande lösning för planering, schemaläggning och uppföljning för företag i alla storlekar, tillgänglig via webben och en app, och har integration med mer än 35 olika system för ERP, HR och lön.

“Vi är väldigt stolta och glada över att bli en del av Visma-familjen. Vi kommer fortsatt att vara det nära och omhändertagande TooEasy, nu med en stabil ägare och ett enormt stort kunskapskapital i ryggen, där vi tillsammans kommer att bli ännu bättre”

– Jonas Lindblom, TooEasy.

Med Visma växer vi tillsammans

Med en stark bas i Norden har Visma växt och blivit en av Europas ledande leverantörer av molnbaserad mjukvara (SaaS) till både privat och offentlig sektor. Under 2022 och 2023 har Visma ytterligare stärkt sin position genom organisk tillväxt och nya förvärv. Förvärvet av TooEasy blir Vismas 19:e förvärv hittills i år.

– Att kunna välkomna ännu ett framgångsrikt bolag som erbjuder en stark molnbaserad systemlösning är som alltid oerhört roligt. Planen framåt är att växa tillsammans med TooEasy både där de är starka idag men också inom andra branscher."

– Carola Lissel, Business Area Director på Visma.

TooEasy fortsätter i samma anda

Framöver kommer TooEasy att fortsätta sin verksamhet som ett eget bolag, med samma ledning och organisation som tidigare.

Om TooEasy AB

WFM-systemet TooEasy började utvecklas redan 2006 då Jonas Lindholm och Christofer Freidlitz fick en förfrågan från en av Sveriges största retailkedjor om att hjälpa dem att bygga ett komplett system för schema- och personalhantering. Med åren har TooEasy vuxit till att bli det mest uppskattade och använda systemet av främst svenska retailkedjor. Framtiden - vi kan knappt vänta.

Om Visma

Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara i molnet, med en omsättning på 2,06 miljarder euro under 2022, 14 000 anställda och 1,4 miljoner kunder i Europa och Latinamerika. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer av alla storlekar, möjliggör Visma ett mer effektivt och välmående samhälle. Besök dom på visma.se.

Utforska och lär känna vårt fantastiska system

Är vi en match? - Testa på 90 sek
Eller boka en demo direkt