Hem
Bloggen
Vi söker en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp!
Besök oss gärna på Linkedin och få uppdateringar om framtida inlägg.

Vi söker en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp!

Allt startar med våra kunder, och då TooEasy’s fina kundfamilj fortsätter att växa behöver vi nu rekrytera en ny stjärna till vår Customer Relation – grupp. Det är här magin sker, all kontakt med våra fantastiska kunder, ifrån första säljsamtal till användarsupport och så mycket mer. Vi letar nu efter dig som delar intresset av att överträffa kundens förväntningar!

En viktig roll

Tjänsten är en av våra viktigaste roller då det är du som blir ansiktet utåt för våra kunder. Du har dagligen kontakt med vår kundfamilj via Mail/telefon och chatt och vi är måna om att ge våra kunder bästa tänkbara support! Dina främsta uppgifter kommer inledningsvis att vara kundkontakt i form av kundsupport gentemot våra kunders superusers, men i förlängningen även uppstart av nya kunder och hålla i utbildningar. Bra erfarenhet för denna tjänst är att ha något år som butikschef inom detaljhandeln, kundsupport eller någon central tjänst med fokus på HR, lön eller schemaplanering. Gärna då i TooEasy! Har du dessutom erfarenhet av handelsavtalet blir det plus i kanten men inget krav.

Den viktigaste egenskapen är dock att du är socialt kompetent och genuint intresserad av våra kunder. Jobbet kräver även en administrativ ådra, att vara lösningsorienterad och att gilla ordning och reda. Jobbet är dynamiskt och man behöver gilla att ha många olika saker på gång samtidigt. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt kontor ligger i Göteborg så vi ser gärna att du bor i närheten eller har pendlingsavstånd hit, då merparten av tiden är på eller utgår ifrån vårt kontor. 

Saknar du någon kompetens vi eftersöker men känner att du är helt rätt för tjänsten - tveka inte att söka ändå - vi värdesätter personlighet och engagemang högt.

Vi på TooEasy är måna om våra medarbetare och därför så erbjuder vi bland annat;

  • Hybridarbete, möjlighet till delvis hemarbete
  • Förmånligt friskvårdsavtal
  • Tjänstepension
  • Sjukförsäkring
  • Konferensresor som hålls på intressanta orter m.m. 😊

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta Christofer på Christofer@tooeasy.se för intresseanmälan med en kort presentation av dig själv.

Utforska och lär känna vårt fantastiska system

Är vi en match? - Testa på 90 sek
Eller boka en demo direkt