Hem
Bloggen
TooEasy: Er Garanti för Stabilitet i Workforce Management
Besök oss gärna på Linkedin och få uppdateringar om framtida inlägg.

TooEasy: Er Garanti för Stabilitet i Workforce Management

Hos TooEasy förstår vi vikten av effektiv och stabil Workforce Management. Genom åren har vi utvecklat djupa kunskaper och insikter som gör oss till en ledande leverantör inom all personal- och schemahantering.

Varför stabilitet är avgörande

Vår långa historia inom branschen har lärt oss vikten av stabilitet. Vi vet att ett tillförlitligt system är avgörande för företagets framgång och tillväxt. När det är dags att ta det viktiga beslutet om vilket system som ska investeras i så är det viktigt att det känns som en trygg partner.

Finansiell styrka och långsiktig utveckling

Som en del av Visma-familjen erbjuder vi finansiell stabilitet och innovation. Våra resurser gör att vi kan fortsätta utveckla och förbättra våra tjänster.

Enkelhet har varit vår ledstjärna ända sedan vi startade tjänsten för mer än 15 år sedan. Något som genomsyrar hela vår tjänst är att vi alltid vill ligga i framkant vad gäller teknik, design och funktion så att det blir så enkelt och bra som möjligt för alla användare inom er organisation.

Djup kompetens hos anställda

Vårt TooEasy-team är vår största tillgång. Deras djupa kunskaper garanterar att vi alltid kan erbjuda marknadsledande lösningar och stöd. De flesta av våra anställda har varit hos oss under en väldigt lång tid, vilket leder till att de har en hög grundläggande kompetens.

Långsiktig fokusering

Vi har alltid fokuserat på att utveckla den bästa möjliga lösningen för personal- och schemahantering. Vår långsiktiga vision har lett till ett system som är både effektivt och användarvänligt.

Ett intuitivt gränssnitt och tydliga instruktioner gör att personal- och schemasystemet är lätt att använda och lära sig både för chefer och personal. Detta ökar engagemanget bland personalen och gör övergången till det nya systemet smidigare. Goda förutsättningar, transparens och flexibilitet leder till nöjda medarbetare.

“Vi bytte till TooEasy för att de är anpassade till vår bransch och därför ger oss det vi önskar och behöver i ett schema- och bemanningsprogram. TooEasy upplevs som enkelt och smidigt, och det gör det lätt att introducera och utbilda nya medarbetare.”

- Adam Andersson, Retail Manager, Cervera

Våra kunders inflytande

Vi ser en stor potential i att knyta till oss våra kunder och göra dem starkt delaktiga i vidareutvecklingen av TooEasy. Det är kunderna som har den bästa inblicken i sina verksamheter och de behov som finns av ett verktyg som förenklar all schemaplanering, personalhantering och tidrapportering. Ett nära samarbete möjliggör att vi hela tiden kan förbättra vår produkt på bästa sätt och genom detta stärka våra kunders användarupplevelse.

Det är ni som använder systemet och vet allra bäst vad som behövs för att det ska fungera så bra som möjligt för er. Kontakten mellan er verksamhet och oss på TooEasy kommer att kännas som ett gott samarbete, precis som två vänner som vill den andra det allra bästa. Att vi är som en familj med våra kunder låter nog smått klyschigt, men det är så vi känner!

Användarträffar

Som kund blir du inbjuden till våra användarträffar, här har du möjlighet att diskutera förbättringar, ta del av kommande nyheter och nätverka med andra etablerade företag i din bransch! Läs mer om hur våra användarträffar kan gå till här.

“TooEasy gänget är ett företag som är 100% kundfokuserat. Dom håller verkligen sina kunder främst i allt dom gör och involverar oss i hur produkten ska utvecklas för att möta dom förändringar som hela tiden sker. Att få bidra i både produktråd och årliga kundträffar som både ger insikt i framtiden men också stor möjlighet att påverka har varit superbra. Vi har också kunnat utveckla dom egna behov/lösningar vi har haft specifikt för vår business.”

- Andreas Sundberg, DTC Support Manager Nordics, Fiskars

Stabil ägarstruktur

Vår stabila ägarstruktur under Visma ger oss en solid grund för kontinuerlig tillväxt och utveckling, vilket ger våra kunder trygghet. Med TooEasy kan ni vara övertygade om att ni har en stabil samarbetspartner under en lång tid framöver.

Kundnöjdhet

Kundnöjdheten hos TooEasy är inte bara en målsättning; den är kärnan i allt vi gör. Det mest övertygande beviset är våra långvariga kundrelationer. Dessa relationer visar att vi levererar stabila och tillförlitliga tjänster som möter våra kunders behov. Vi är stolta över att våra kunder inte bara stannar hos oss utan också aktivt bidrar till utvecklingen av våra tjänster. Deras involvering är avgörande för att vi kontinuerligt kan förbättra och anpassa vårt erbjudande. Det är denna gemensamma resa, där vi växer tillsammans med våra kunder, som gör TooEasy till en unik partner inom Workforce Management.

Sammanfattning och slutsatser

TooEasy är inte bara en leverantör av lösningar inom Workforce Management – vi är en partner i er resa framåt. vår erfarenhet och vårt engagemang för kundinflytande speglar sig i varje del av vårt erbjudande, från våra användarträffar till vår nära samarbetsrelationer. Vi står redo att stödja er verksamhet och växa tillsammans med er.

Utforska och lär känna vårt fantastiska system

Är vi en match? - Testa på 90 sek
Eller boka en demo direkt